• Personenwagens
 • Ford Ka

  Verliefd op het leven? Verliefd op rijden? Dan is de Ford Ka beslist iets voor u. Hij is stijlvol, dynamisch, zelfzeker en cool. De geavanceerde technologie, het uitgebreide veiligheids- systeem en de royale uitrusting doen er nog een schepje bovenop. Hier is de nieuwe Ford Sportka.

  ^ Top


  Ford Streetka

  Met de Ford Streetka volgt u uw hart in plaats van de massa. Hij is chic, verfijnd en een sensatie op de weg. Deze oogverblindende roadster paart een verbluffende look aan een vinnige rijdynamiek.

  ^ Top


  De keitoffe Ford Fiesta

  Opgewekt, stoer en opwindend… Met zijn aparte stijl en zijn levendige karakter is de Fiesta een plezier om mee te rijden. Deel hem met uw vrienden, ontdek nieuwe ervaringen en geniet volop van het leven, dag na dag na dag.

  ^ Top


  Ford Fusion

  De eerste kleine auto die hoog en stoer is. De robuuste en wendbare Ford Fusion heeft heel wat présence. Hij boezemt vertrouwen in en geeft rijden in de stad een heel nieuwe dimensie. De nieuwe Fusion+ beschikt bovendien over donker getinte ruiten achteraan, een koetswerkkit en aluminium velgen.

  ^ Top


  Ford Focus

  Neem de controle met de Ford Focus. De bekroonde Ford Focus doet wat u wilt, wanneer u het wilt. Hij is ingenieus en toch opmerkelijk functioneel. Praktisch en toch heel, heel opwindend. Wat u ook doet met uw leven, blijf in controle met een Ford Focus.

  ^ Top


  Ford Focus C-MAX

  Prachtig gebouwd. De gloednieuwe Ford Focus C-MAX. De gloednieuwe Ford Focus C-MAX weerspiegelt het ritme en de diversiteit van het moderne leven. Zijn design is even stijlvol als flexibel, even eigentijds als ruim. De Focus C-MAX werd ontworpen op maat van het veelkleurige lappendeken van werk, ontspanning en alles dat ertussen ligt.

  ^ Top


  Ford Mondeo

  De New-look Ford Mondeo. De new look Ford Mondeo kreeg een fris, opvallend design dat vakmanschap en technologie naar ongekende hoogten tilt. De nieuwe motoren combineren uitstekende prestaties met een laag verbruik en dito CO2-uitstoot. En met het compromisloze Intelligent Protection System is de Ford Mondeo één van de veiligste plaatsen op aarde.

  ^ Top


  Ford Ranger Pick-Up

  Voor het doordeweekse werk en het avontuur van het weekend is de Ranger een stijlvolle, krachtige optie. De Ranger heeft een laddervormig chassis. De modellen hebben meer dan 1 ton laadvermogen.

  ^ Top


  Ford Galaxy

  Met zijn overvloedige en flexibele interieurruimte, zijn hoogstaande kwaliteit en dito comfort en zijn moderne technologie rijdt en voelt de Ford Galaxy aan als een luxewagen. Met de Galaxy reist u in eerste klasse, ongeacht uw bestemming en ongeacht welk van onze drie modellen u kiest.

  ^ Top


  Ford Tourneo Connect

  De Ford Tourneo Connect is voor u de beste keuze, voor professionele doeleinden of vrijetijdsbesteding. Vandaag biedt Ford u de mogelijkheid werk en plezier te verzoenen.

  ^ Top  MENU
 • Home


 • ONZE PRODUCTEN
 • Personenwagens
 • Bedrijfswagens
 • Tweedehandswagens


 • CONTACT
 • Inlichtingen
 • E-mail


 • Klik hier voor een stratenplan

   DESIGNED AND POWERED BY PROXIMEDIA